Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2009

Σας περιμένουμε...


Η ΑμΚ Giraffe for Human Rights, Peace and Education σε συνεργασία με την VFA Βάλτερ Φισσάμπερ και Συνεργάτες, διοργανώνει εργαστήριο για επαγγελματίες και εθελοντές που εργάζονται σε δομές στήριξης ανθρώπων (survivors βίας, διακρίσεων).
Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συνδέσμου Ελληνίδων Επιστημόνων, Βουλής 44Α, την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2009 και ώρες 10.00 ως 14.30.

Στο πλαίσιο του εργαστηρίου θα γίνει δοκιμαστική παρουσίαση καινοτόμου εκπαιδευτικού videoclip , με τη βοήθεια του οποίου επιδιώκεται:

α. ευαισθητοποίηση έναντι φαινομένων κοινωνικού αποκλεισμού, και ειδικότερα έναντι ατόμων που επιβίωσαν (survivors) του trafficking τα οποία εκπροσωπούνται στο videoclip.
β. εμβάθυνση των γνώσεων, που ήδη έχουν οι συμμετέχοντες, όσον αφορά τα χαρακτηριστικά και τις εκδοχές του κοινωνικού αποκλεισμού
γ. αλλαγή συμπεριφοράς των συμμετεχόντων στο εργαστήριο, έναντι του φαινομένου και των υποκειμένων κοινωνικού αποκλεισμού.

Θα ακολουθήσει διαδραστική ενότητα με θέμα: στήριξη θύματος.
Στις/στους συμμετέχουσες/οντες θα σταλεί υλικό με 11 videoclips από 7 χώρες και 7 εκπροσώπους κοινωνικών ομάδων, που υφίστανται διακρίσεις, με ελληνικούς υπότιτλους.

Για πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής:
τηλ: 6937667865, 210 3230102
email: giraffeforhumanrights@gmail.com
site: http://giraffeforhumanrigts.blogspot.com/

2 σχόλια:

Artanis είπε...

kalispera apo NZ...Kali epitixia sto seminario sas...

Unknown είπε...

Ευχαριστούμε Artanis και κρίμα που δεν θα μπορέσουμε να σε δούμε εκεί. Νέα Ζηλανδία εεε?